Jul
22
Sun
2018
Osvobodi se čustvene navezanosti in doživi pristne odnose @ Sofija relaks
Jul 22 @ 10:00 am – 2:00 pm

Osvobodi se čustvene navezanosti in doživi pristne odnose

Si ujet v odnose?

Se ne moreš rešit vezi preteklosti in slabih izkušenj v partnerskih odnosih?

Te bremeni odnos s šefom v službi?

Ti prijateljica črpa energijo?

(prijava na delavnico je spodaj)

Si pozabil na prvi odnos, ki je odnos sam s seboj?

Koliko se spoštuješ?

Ali znaš postavit meje?

Sploh znaš reči NE???

Te preteklost še kar drži nazaj in ne zmoreš storiti koraka naprej?

Na delavnici Osvobodi se! se osvobajamo vseh čustvenih in energijskih vezi, ki se hočemo, nočemo ustvarijo med nami in drugimi ljudmi.

Naj bodo to naši bližnji ali znanci, morda le osebe, ki jih bežno srečamo.

Po delavnici boš imel odnos do sebe in drugih bolj pristen!

Zakaj bi se prav ti prijavil na to delavnico?

– se v odnosu počutiš ujeto

– se zatikaš v konflikte z določeno osebo, pa to sploh ni potrebno

– je določen odnos poln drame pa si resnično naveličan tega

– bi rad vzpostavil pristen odnos

Kaj pa če ti povem, da vse to lahko imaš po obisku 4 urne delavnice, ki je

SAMO to poletje iz cene 147 € znižana le zate na 88 €

 

Potek delavnice:

 • prvi del – ozaveščanje odnosa, ki te omejuje in je v tem trenutku najbolj pereč
 • drugi del – aktivno osvobajanje čustvenih in energijskih vezi

LJUBLJANA novi termini septembra!

KOPER 22.7.2018

Vodi: Suzana Plešic

Ura: 10.00 -14.00

PRIJAVI SE

Aug
25
Sat
2018
Intenziv zdravljenja notranjega otroka @ Sofija Relaks
Aug 25 @ 10:00 am – 6:00 pm
Intenziv zdravljenja notranjega otroka @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

Intenziv – Zdravljenja notranjega otroka

Delavnica Zdravljenje notranjega otroka, iz izkušenj in dolgoletnega izvajanja, dobija novo obleko. Lupine bolečine duše so pri večini ljudeh, z zunanje strani zelo trde, a notri polne bolečine, obupa in žalosti. Nekateri zelo težko razbijajo lupino, mogoče zaradi varnosti pred soočenjem z bolečino, zato so tehnike dela sedaj bolj intenzivne in močnejše.

Kaj je na delavnici Intenziv zdravljenja notranjega otroka dodano:

Veliko večje in bolj intenzivno poglobljene bodo priprave na srečanje z notranjim otrokom, kar bo olajšalo celoten proces in spuščanju kletke ujetništva ujete duše. Prav zaradi ne vpletanja vašega uma, je podroben opis delavnice razkrit šele na sami delavnici.

Ne želim, da bi vaš um naredil svoj scenarij, projeciral dogodke in okrepil oklepe znotraj vas. Vse kar morate narediti je, da zaupate klicu duše, sedaj sem pripravljen/a in se prijavite.

OZDRAVLJEN NOTRANJI OTROK JE TEMELJ CELOTNEGA OSEBNEGA IN DUHOVNEGA RAZVOJA. ČE VAŠI TEMELJI NISO ČVRSTI, VSE KAR POČNETE IN DELATE NA SEBI NI STABILNO IN POVZROČA NIHANJA. KOT, DA TONETE SKOZI MOČVIRNATA TLA. MEDITACIJA NA TO TEMO NI DOVOLJ, POTREBNO JE DIREKTNO SOOČENJE Z RANJENIM OTROKOM, DA DOSEŽETE TRAJEN REZULTAT.

Ste v svojem otroštvu:

 • čutili osamljenost
 • pomanjkanje starševske ljubezni
 • doživljali fizično ali psihično nasilje
 • bili kakorkoli zlorabljeni
 • so vas zaničevali
 • vam sidrali kompleks manjvrednosti
 • ste z velikimi napori dosegali cilje staršev
 • živeli v strahu
 • bili priča nasilju…..

Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Veliko let je že za mano, odkar je ta način izvajanja delavnice in vodstva ogromnega števila  ljudi skozi intenziven proces spominjanja, ozaveščanja in transformiranja, postal del mene. Sedaj vem, da mi je duša poslala navodila za točno tako delavnico, zaradi moje bolečine, ki je bila skrbno varovana v kotičku duše.

V nekem trenutku mojega življenja, je duša samo jasno in glasno izgovorila: Dovolj je. Otroci znotraj odraslih so žalostni, v bolečini in obupu. Kličejo na pomoč. Pomagaj jim. Reši jih. Nato so sledila jasna navodila, tehnike in do potankosti sestavljen potek delavnice. Jaz sem samo sedela in zapisovala. Tako se je začelo. Vsak je domov odhajal utrujen, razbremenjen, izčrpan. Ob pogledu v njihovo dušo, sem vedno videla nasmejane in zadovoljne otroke.

To je bil moj namen. Želja moje duše.  Vem kako pomemben je ta korak, kaj je spremenil meni in na stotinam ljudem. Prisluhnite glasu duše, ona edina ve kdaj bo za vas pravi čas in kateri je tisti najboljši način. Važno je le, da ga pravočasno izberete.  

Zakaj bi zdravili NOTRANJEGA OTROKA? 

Notranji otrok je vaša Duša. Kako ste lahko srečni, mirni, brez bolečine, če majhne deček/ deklica sedi objokan/a v bolečinah? Vse travme iz otroštva nosite s seboj vsa ta dolga leta vašega življenja.
Nenehno iščete nekaj v zunanjem svetu kar bi vas izpopolnilo, vneslo mir in srečo. Stiska vas v prsih, bolečina vam jemlje dih, temne misli vam polnijo vsakdanjik, nujno potrebujete ljubezen nekoga poleg vas, ljubosumje vas razjeda, ne morete spati, nenehno ste utrujeni, brezvoljni, nosite bremena jeze, itd….. Vaša duša kliče na pomoč.
JO SLIŠITE?
Slišite to malo bitje znotraj sebe, ki vas obupno potrebuje? Ni rešitve v zunanjem svetu, spustite se v svojega in ozdravite otroka vse bolečine. SAMO tako boste imeli trdne temelje in živeli v miru, sreči in radosti.

Se spominjate svojega otroštva s prijetnimi občutki ali s tistimi malo manj?

Večina ljudi, če pogledamo generacije 50-ih let pa vse do 90-ih, nosi v srcu bolečino. To je zaradi pomanjkanja ljubezni, stroge vzgoje ali nerazumevanja staršev, zaradi pomanjkanja časa, prepuščenosti samim sebi, ne izkazovanja ljubezni, fizičnega nasilja… in še bi lahko naštevali.

Globoke rane, ki jih nosite v sebi, v svoji duši. Z vsemi temi občutki odrastete, se borite, predvsem pa trudite, da ne bi ponavljali istih vzorcev na svojih otrocih. In kaj se zgodi?

Ujamate se v istem početju, podobni vzgoji, izrekate iste besede, ki so jih starši vam.

Spet govorim isto kot moja mama. Le zakaj? Če pa nočem biti ista!” 

Odgovor je preprost. Tako ste vzgojeni, naučeni. Tako vam je bilo celo življenje pokazano, da mora biti. Drugega načina vaša podzavest ne pozna.  Ljubezen je osnovno gorivo za pogon vašega življenja in vsako pomanjkanje le-te, vam v odnosih z otroci, partnerjem, okolico, s starši, v službi ali kjerkoli drugje, povzroča bolečino.

Nihče ni kriv za to, kar se vam dogaja in ne obstaja zdravilo, čarobna palčka, ki bi to pozdravila, kot samo PONOVNO POVEZOVANJE Z NOTRANJIM OTROKOM IN NJEGOVO ZDRAVLJENJE. Rojen otrok, ki sedi v kotu vaše duše, v objemu žalosti in bolečine prosi, da mu obrišete solzice, prosi za pomoč.

GA SLIŠITE?

Zdravljenje notranjega otroka pomeni odpiranje vseh globoko zakopanih predalčkov iz otroštva, skritih v podzavesti. Naš um je kakor računalnik, ki shranjuje vse dogodke, besede, situacije, vse naše življenje, od rojstva naprej. Vse imamo zapisano v naši podzavesti in to se odraža v življenjskih situacijah.

Nepravilna vzgoja staršev, pomanjkanje ljubezni, vse to pusti rane na notranjem otroku, ki se skozi odraščanje začno odražat v vaših osebnostnih lastnostih. Travme, strah, nepojasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje vase, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost…

Vse to so vzorci v podzavesti, nalepljene etikete, na naši osebnosti, ki nas zaustavljajo. Največje travme in napačne vzorce dobijo otroci med drugim in tretjim letom starosti. Zato je s postopkom zdravljenja notranjega otroka izredno pomembno, da se soočimo tudi z vsemi tistimi dogodki, ki se jih sedaj kot odrasla oseba ne spominjamo.

Presenečeni boste nad tem, kaj vse ste doživeli kot otroci in kaj vse nosite s seboj v svoji čustveni bazi. Ko odkrijemo vzrok, ozavestimo, trasformiramo, naše življenje prične dobivati smisel in zapelje se po pravem tiru. Rešite se težkega bremena in svobodno zaplujte z življenjskim tokom.

Predvsem je izredno pomembno, da ste med celotnim procesom iskreni do sebe in popolnoma odprti.

Tu odpadejo maske, ki si jih nadenete preden stopite v zunanji svet. Pustite jih doma. Dovoliti morate, predvsem pa to dolgujete svojemu notranjemu otroku, da vsa negativna čustva spustite iz kletke podzavesti.

Ko potujete skozi otroštvo, ste v vodenem meditativnem stanju, ki traja od 2 do 3 ure. To pomeni, da ste popolnoma umirjeni v ležečem položaju in sledite vsem mojim navodilom. Prerežete vse eterične vezi s svojimi starši, otroci ali drugimi sorodniki, ki vas omejujejo. Proces je zelo čustveno intenziven.

Svoboda in razbremenjenost vas bosta spremljala na vaši poti domov. Pomembno je, da na delavnico pridete udobno oblečeni, brez pasov, ur ali karkoli drugega, kar bi vas utegnilo med procesom ovirati.

Med delavnico bo vsak udeleženec imel seanso z napravo, ki oddaja svetlobne impulze v možgane s programom spominjanja otroštva in bo tako lažje šel skozi proces.

Delavnica je popolnoma varna, kajti v globino gremo toliko kolikor ste v tistem trenutku pripravljeni. Zato se lahko zgodi, da boste potrebovali še en obisk delavnice, kar pa ni nujno.

Vse je odvisno od tega koliko bo vaša podzavest dovolila vstopiti. Čeprav se odvija v manjših skupinah, se posvetim vsakemu posamezniku in z njim delam individualno.

Istočasno se na delavnico ne morete prijaviti z ožjimi sorodniki ali partnerjem!!!

Delavnica je moje avtorsko delo in je v celoti speljana po navodilih, ki sem jih prejela iz višjih svetov. Zato imajo ljudje tako izjemne rezultate .

Dovolite sreči in miru, da polnijo vaš vsakdanjik
888897321  9
 • Prispevek : 147€
 • Ura: 10.00 – 18.00
 • Kdaj:25.08.18
 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 -Koper

PRIJAVI SE

Sep
1
Sat
2018
Brezplačna predstavitev tečaja za terapevte Zdravljenje notranjega otroka @ Sofija Relaks
Sep 1 @ 5:00 pm – 7:00 pm

Vabljeni na predstavitev tečaja za certificirane terapevte

Zdravljenje notranjega otroka

Tečaju, ki  se razlikuje od vseh tečajev. Samo usposabljanje terapevtov je zelo intenzivno. Kajti samo čustveno “zdrav” terapevt lahko svoje udeležence varno pelje skozi notranji proces ozdravitve vseh preteklih travm.

Če čutite, da bi radi spremenili svet, olajšali bolečino pri ljudeh in jim pomagali stopiti na pot sreče in notranje združitve, dobrodošli. Dela je ogromno. Večina ljudi potrebuje take vrste proces, da lahko izstopi iz poti v katero so zašli. A preden ste pripravljeni na samostojno vodenje morate sami skozi zelo intenziven proces, kjer, kot jaz pravim, s pinceto izvlečem vse kar ne potrebujete, na površje. Zato ta tečaj ni primeren za vsakega, ampak samo za izbrane, Tiste, ki jih duša pokliče. Vsekakor ni tiste vrste tečaj, na katerega pridete samo zaradi certifikata. Papirja več, ki ga boste zložili med vse ostale, do sedaj nabrane.
Po treh mesecih pretresanja, čiščenja notranjosti odidete drugačni. Vaše dojemanje, predvsem pa odgovornost kot terapevt se popolnoma spremeni. Ni lahko. Na vsaki vodeni delavnice je potrebno uporabiti vse svoje sposobnosti in znanje. Potrebna je iznajdljivost, hitra reakcija in ne obsojanje ničesar ali nikogar. Obdržati odprto srce, a hkrati ne sprejemati vase tuje bolečine. Kajti, ko se ljudje odprejo, to kar boste poslušali, se vam bo zdelo nerealno in nemogoče, skoraj filmsko. A žal je vse resnično. Spoznavali boste najbolj krute oblike fizičnega in psihičnega trpinčenja. Ob takem spoznavanju, se boste šele zavedali ogromne pomembnosti in odgovornosti kot terapevt. Zato morate biti 1000% pripravljeni in ustrezno usposobljeni. Tako kot Slovenija potrebuje terapevte, jo potrebuje Hrvaška in Italija. Povpraševanja je veliko. V Italiji in na Hrvaškem še ni usposobljenih terapevtov, zato zavzamete vodilno mesto v teh državah in bodite prvi, ki boste pomagali ozdraviti ranjene otročke. 90% ljudi potrebuje zdravljenje notranjega otroka. Rezultati, ki jih imajo ljudje po delavnici so osupljivi, kar je vam kot terapevtu največji blagoslov. Tudi po opravljenem tečaju imajo terapevti, ki želijo mojo pomoč in podporo.

Če ste začutili notranji klic, vas vabim na brezplačno predstavitev tečaja.

Dobrodošla bodo vsa vprašanja, ki se vam ob branju objave porajajo.

Kdaj: 01.09.18
Kje: Sofija relaks ulica Talcev 14 Koper
Ura: 17.00
Prijava na: darja@sofijarelaks.si

Veselim se druženja z vami

Predstavitev tečaja je BREZPLAČNA.

Darja Sekulić- avtorica knjige in lastnica blagovne znamke Zdravljenje notranjega otroka

Sep
15
Sat
2018
Intenziv zdravljenja notranjega otroka @ Sofija Relaks
Sep 15 @ 10:00 am – 6:00 pm
Intenziv zdravljenja notranjega otroka @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

Intenziv – Zdravljenja notranjega otroka

Delavnica Zdravljenje notranjega otroka, iz izkušenj in dolgoletnega izvajanja, dobija novo obleko. Lupine bolečine duše so pri večini ljudeh, z zunanje strani zelo trde, a notri polne bolečine, obupa in žalosti. Nekateri zelo težko razbijajo lupino, mogoče zaradi varnosti pred soočenjem z bolečino, zato so tehnike dela sedaj bolj intenzivne in močnejše.

Kaj je na delavnici Intenziv zdravljenja notranjega otroka dodano:

Veliko večje in bolj intenzivno poglobljene bodo priprave na srečanje z notranjim otrokom, kar bo olajšalo celoten proces in spuščanju kletke ujetništva ujete duše. Prav zaradi ne vpletanja vašega uma, je podroben opis delavnice razkrit šele na sami delavnici.

Ne želim, da bi vaš um naredil svoj scenarij, projeciral dogodke in okrepil oklepe znotraj vas. Vse kar morate narediti je, da zaupate klicu duše, sedaj sem pripravljen/a in se prijavite.

OZDRAVLJEN NOTRANJI OTROK JE TEMELJ CELOTNEGA OSEBNEGA IN DUHOVNEGA RAZVOJA. ČE VAŠI TEMELJI NISO ČVRSTI, VSE KAR POČNETE IN DELATE NA SEBI NI STABILNO IN POVZROČA NIHANJA. KOT, DA TONETE SKOZI MOČVIRNATA TLA. MEDITACIJA NA TO TEMO NI DOVOLJ, POTREBNO JE DIREKTNO SOOČENJE Z RANJENIM OTROKOM, DA DOSEŽETE TRAJEN REZULTAT.

Ste v svojem otroštvu:

 • čutili osamljenost
 • pomanjkanje starševske ljubezni
 • doživljali fizično ali psihično nasilje
 • bili kakorkoli zlorabljeni
 • so vas zaničevali
 • vam sidrali kompleks manjvrednosti
 • ste z velikimi napori dosegali cilje staršev
 • živeli v strahu
 • bili priča nasilju…..

Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Veliko let je že za mano, odkar je ta način izvajanja delavnice in vodstva ogromnega števila  ljudi skozi intenziven proces spominjanja, ozaveščanja in transformiranja, postal del mene. Sedaj vem, da mi je duša poslala navodila za točno tako delavnico, zaradi moje bolečine, ki je bila skrbno varovana v kotičku duše.

V nekem trenutku mojega življenja, je duša samo jasno in glasno izgovorila: Dovolj je. Otroci znotraj odraslih so žalostni, v bolečini in obupu. Kličejo na pomoč. Pomagaj jim. Reši jih. Nato so sledila jasna navodila, tehnike in do potankosti sestavljen potek delavnice. Jaz sem samo sedela in zapisovala. Tako se je začelo. Vsak je domov odhajal utrujen, razbremenjen, izčrpan. Ob pogledu v njihovo dušo, sem vedno videla nasmejane in zadovoljne otroke.

To je bil moj namen. Želja moje duše.  Vem kako pomemben je ta korak, kaj je spremenil meni in na stotinam ljudem. Prisluhnite glasu duše, ona edina ve kdaj bo za vas pravi čas in kateri je tisti najboljši način. Važno je le, da ga pravočasno izberete.  

Zakaj bi zdravili NOTRANJEGA OTROKA? 

Notranji otrok je vaša Duša. Kako ste lahko srečni, mirni, brez bolečine, če majhne deček/ deklica sedi objokan/a v bolečinah? Vse travme iz otroštva nosite s seboj vsa ta dolga leta vašega življenja.
Nenehno iščete nekaj v zunanjem svetu kar bi vas izpopolnilo, vneslo mir in srečo. Stiska vas v prsih, bolečina vam jemlje dih, temne misli vam polnijo vsakdanjik, nujno potrebujete ljubezen nekoga poleg vas, ljubosumje vas razjeda, ne morete spati, nenehno ste utrujeni, brezvoljni, nosite bremena jeze, itd….. Vaša duša kliče na pomoč.
JO SLIŠITE?
Slišite to malo bitje znotraj sebe, ki vas obupno potrebuje? Ni rešitve v zunanjem svetu, spustite se v svojega in ozdravite otroka vse bolečine. SAMO tako boste imeli trdne temelje in živeli v miru, sreči in radosti.

Se spominjate svojega otroštva s prijetnimi občutki ali s tistimi malo manj?

Večina ljudi, če pogledamo generacije 50-ih let pa vse do 90-ih, nosi v srcu bolečino. To je zaradi pomanjkanja ljubezni, stroge vzgoje ali nerazumevanja staršev, zaradi pomanjkanja časa, prepuščenosti samim sebi, ne izkazovanja ljubezni, fizičnega nasilja… in še bi lahko naštevali.

Globoke rane, ki jih nosite v sebi, v svoji duši. Z vsemi temi občutki odrastete, se borite, predvsem pa trudite, da ne bi ponavljali istih vzorcev na svojih otrocih. In kaj se zgodi?

Ujamate se v istem početju, podobni vzgoji, izrekate iste besede, ki so jih starši vam.

Spet govorim isto kot moja mama. Le zakaj? Če pa nočem biti ista!” 

Odgovor je preprost. Tako ste vzgojeni, naučeni. Tako vam je bilo celo življenje pokazano, da mora biti. Drugega načina vaša podzavest ne pozna.  Ljubezen je osnovno gorivo za pogon vašega življenja in vsako pomanjkanje le-te, vam v odnosih z otroci, partnerjem, okolico, s starši, v službi ali kjerkoli drugje, povzroča bolečino.

Nihče ni kriv za to, kar se vam dogaja in ne obstaja zdravilo, čarobna palčka, ki bi to pozdravila, kot samo PONOVNO POVEZOVANJE Z NOTRANJIM OTROKOM IN NJEGOVO ZDRAVLJENJE. Rojen otrok, ki sedi v kotu vaše duše, v objemu žalosti in bolečine prosi, da mu obrišete solzice, prosi za pomoč.

GA SLIŠITE?

Zdravljenje notranjega otroka pomeni odpiranje vseh globoko zakopanih predalčkov iz otroštva, skritih v podzavesti. Naš um je kakor računalnik, ki shranjuje vse dogodke, besede, situacije, vse naše življenje, od rojstva naprej. Vse imamo zapisano v naši podzavesti in to se odraža v življenjskih situacijah.

Nepravilna vzgoja staršev, pomanjkanje ljubezni, vse to pusti rane na notranjem otroku, ki se skozi odraščanje začno odražat v vaših osebnostnih lastnostih. Travme, strah, nepojasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje vase, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost…

Vse to so vzorci v podzavesti, nalepljene etikete, na naši osebnosti, ki nas zaustavljajo. Največje travme in napačne vzorce dobijo otroci med drugim in tretjim letom starosti. Zato je s postopkom zdravljenja notranjega otroka izredno pomembno, da se soočimo tudi z vsemi tistimi dogodki, ki se jih sedaj kot odrasla oseba ne spominjamo.

Presenečeni boste nad tem, kaj vse ste doživeli kot otroci in kaj vse nosite s seboj v svoji čustveni bazi. Ko odkrijemo vzrok, ozavestimo, trasformiramo, naše življenje prične dobivati smisel in zapelje se po pravem tiru. Rešite se težkega bremena in svobodno zaplujte z življenjskim tokom.

Predvsem je izredno pomembno, da ste med celotnim procesom iskreni do sebe in popolnoma odprti.

Tu odpadejo maske, ki si jih nadenete preden stopite v zunanji svet. Pustite jih doma. Dovoliti morate, predvsem pa to dolgujete svojemu notranjemu otroku, da vsa negativna čustva spustite iz kletke podzavesti.

Ko potujete skozi otroštvo, ste v vodenem meditativnem stanju, ki traja od 2 do 3 ure. To pomeni, da ste popolnoma umirjeni v ležečem položaju in sledite vsem mojim navodilom. Prerežete vse eterične vezi s svojimi starši, otroci ali drugimi sorodniki, ki vas omejujejo. Proces je zelo čustveno intenziven.

Svoboda in razbremenjenost vas bosta spremljala na vaši poti domov. Pomembno je, da na delavnico pridete udobno oblečeni, brez pasov, ur ali karkoli drugega, kar bi vas utegnilo med procesom ovirati.

Med delavnico bo vsak udeleženec imel seanso z napravo, ki oddaja svetlobne impulze v možgane s programom spominjanja otroštva in bo tako lažje šel skozi proces.

Delavnica je popolnoma varna, kajti v globino gremo toliko kolikor ste v tistem trenutku pripravljeni. Zato se lahko zgodi, da boste potrebovali še en obisk delavnice, kar pa ni nujno.

Vse je odvisno od tega koliko bo vaša podzavest dovolila vstopiti. Čeprav se odvija v manjših skupinah, se posvetim vsakemu posamezniku in z njim delam individualno.

Istočasno se na delavnico ne morete prijaviti z ožjimi sorodniki ali partnerjem!!!

Delavnica je moje avtorsko delo in je v celoti speljana po navodilih, ki sem jih prejela iz višjih svetov. Zato imajo ljudje tako izjemne rezultate .

Dovolite sreči in miru, da polnijo vaš vsakdanjik
888897321  9
 • Prispevek : 198 €
 • Ura: 10.00 – 18.00
 • Kdaj: 15.09.18
 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 -Koper

PRIJAVI SE

Sep
30
Sun
2018
Usui Reiki 1 stopnje @ Sofija Relaks
Sep 30 @ 10:00 am – 4:00 pm
Usui Reiki 1 stopnje @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

Usui reiki tečaj 1. stopnje

Za uglasitev – inicijacijo v 1. stopnjo Reiki-ja ni potrebno nobeno predznanje. Primerna je za vse, tako za tiste, ki z energijami še niste delali, kot za tiste, ki ste se z energijami že srečali.

Vsebina tečaja:

 • vodena meditacija
 • zgodovina Reiki-ja (kratek opis za lažje razumevanje)
 • uporaba Reiki-ja
 • simbol 1. stopnje in njegova uporaba, CHO-KU-REI
 • praktičen prikaz polaganja rok za samozdravljenje in zdravljenje z Reiki energijo
 • kako lahko fizično bolečino povežemo s čustvi oziroma vzroki zanje
 • iniciacija v 1. stopnjo Reiki-ja
 • zdravljenje na prisotni osebi (praktično med seboj)

Na tečaju prejmete gradivo v pisni obliki in certifikat za opravljeno stopnjo.

 • Datum: 30.09.2018
 • Ura: 10:00 – 17:00
 • Prispevek: 80€
 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 Koper
 • e-pošta: utrinkimirah@gmail.com

Tečaj vodi: Mirjana Kozlan Usui,Imarain KundaliniReiki mojstrica in učiteljica.

Za vse dodatne informacije lahko pišete na: utrinkimirah@gmail.com

7885883218

 

Oct
5
Fri
2018
Vodstvo Angelov- tečaj odpiranja intuicije in povezave z angelskimi svetovi @ Sofija Relaks
Oct 5 @ 9:00 am – Oct 7 @ 6:00 pm
Vodstvo Angelov- tečaj odpiranja intuicije in povezave z angelskimi svetovi @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

VODSTVO ANGELOV -tečaj za odpiranje intuicije in povezave z angelskimi energijami

O prisotnosti angelov pričajo fotografije in video posnetki. Ko jih priklicujemo, delamo z njimi. Poleg nas so in nas vodijo. Ni potrebno, da je naše življenje polno trpljenja in bolečine, ko imate izjemno vodstvo angelov, ki samo čakajo na vaše dovoljenje, da vam pomagajo.

Ali lahko osvojite tehnike v enem vikendu? Dano vam bo vse potrebno znanje in tehnike, po katerih boste najlažje in najhitreje vstopili v stik z angelskimi energijami. Delavnica bi bila lahko raztegnjena na več vikendov in cena bi bila temu primerno, višja. Moj namen je, vsem vam, predati hitra in razumljiva nvodila za pristop, po dostopni ceni. Mi vsi smo svetlobne duše, ki moramo čim prej prebuditi vsa naša skrbno varovana znanja in zasijati v popolni božanski svetlobi.

Vsaka moja delavnica je prilagojena skupini. Tisti, ki ste se kakšne že udeležili v preteklosti, to veste. Prilagodim se osebam in željam skupine. Zato ni naključje, da delavnice obiskujejo isti ljudje, večkrat. Z vsako skupino se drugače dela in vsaka je povezana na drugačnem dušnem nivoju. Celoten program in način predajanja znanja je prilagojen skupini. Vedno dobite več kot je opisano, brez kompliciranja, nejasnosti, prikrivanja, na enostaven in razumljiv način. Zato so rezultati pri tistih posameznikih, ki po delavnici sledijo danim napotkom in pridno delijo osvojeno znanje naprej, dobri.

Ne preslišite notranjega klica

Vikend delavnica, ko odpadejo zavese, izginja nevednost, ko prestopimo meje in dosežemo to, kar smo si vedno želeli. Nič več ne bo skrito, vprašanja bodo dobila odgovore, doživeli boste angelske iniciacije, prebudili in odprli vse intuitivne kanale, komunicirali z višjimi svetovi, brali predmete in ljudi, prejšnja življenja, zdravili z njihovo energijo, združili oba svetova, zemljo in nebesa, tako zgoraj kot spodaj.

Ta vikend in vse nadaljnje dneve v življenju boste povezani in vodeni. Biti glasnik angelov je najlepše poslanstvo, ki si ga lahko sploh zaželite. Za vsako dobro delo, vsako pomoč sočloveku, te nagradijo na vseh področjih. Moje življenje brez teh energij, njihovega vodstva, bi bilo prazno, depresivno in dolgočasno. Zavedam se tega, kar so dali meni, kaj so dali mnogim, kaj lahko dajo vam.

Zaloge energij, dostopanje do informacij, so neomejene. Dovolj jih je za vse. Samo sprejmite jih. Odprite jim vrata in si dovolite biti več. Vsi to zmoremo, prav vsi, brez izjeme.

Vsa moja dolgoletna raziskovanja, šolanja, so združena v enem vikendu. Se vidimo na angelskem žuru, ker je z njimi delati, čista zabava in radost. Vabljeni na vikend spoznavanja in povezovanja z nevidnimi, neotipljivimi, a zelo čutečimi energijami višjih sfer. Dovolite si dvigniti se v višje svetove in dimenzije, spoznati božanske energije, ki čakajo na dovoljenje, da vas lahko vodijo skozi zemeljsko izkušnjo.

Ste se od nekdaj spraševali, kako da nekateri ljudje lahko vidijo v vašo notranjost, preteklost, prihodnost, prejšnja življenja, občutijo vaše občutke?

Bi želeli sprejeti vse te vpoglede na zemeljsko raven in jih uporabljati v vsakdanjem življenju, pri poslovnem delu? 

Odpreti intuitivne kanale?

Vedeti, videti, slišati in občutiti?

To so kvalitete, ki jih vsaka duše, preden se ponovno rodi, nosi v sebi. Vsi kanali so odprti do približno šestega leta in se zaradi vzgoje, okolja in življenjskih situacij, počasi zaprejo. Pri nekaterih posameznikih manj, pri drugih bolj. Sedaj vam je ponujena možnost, da jih ponovno odprete in aktivirate. Vzpostavite povezavo s svojim izvorom, lastno esenco in delujte popolnoma vodeno skozi vse življenjske dogodivščine, ki vam prihajajo naproti.

Zakaj bi to storili?

Preprosto zato, ker življenje potem postane lahkotno, zabavno, mavrično obarvano. Ker boste svojim otrokom lahko pomagali vzdrževati in negovati njihovo intuicijo. In s tem posledično polepšali, olajšali njihovo zemeljsko potovanje. Ko se dotaknete teh sfer, si boste želeli vedno in povsod, delovati z njimi. A obstajajo pasti. Obstajajo pravila in načini. Kako živeti na tem planetu in ostati prizemljen in hkrati slediti vodstvu.

Na vikend delavnici vam bo vse predano brez skrivnosti in na zelo preprost in razumljiv način. Večji del srečanja sestavljajo praktične vaje. Vaja, vaja, vaja. Skozi vajo se boste spomnili, se odpirali in samozavestno predajali sporočila. Delo z angeli je zabavno, njihove energije so čudovite. Zasipajo nas z brezpogojno ljubeznijo, božajo s čisto svetlobno energijo in vedno nas vodijo.

Za obisk delavnice ne potrebujete nobenega predznanja!

Če ste začutili notranji klic, mu sledite. Ne obremenjujte se, ne poslušajte svoj ego, ki vam pravi, da tega ne zmorete. Duša ve, duša zna. Samo sledite ji.

PROGRAM PETEK :

Teoretičen del tečaja:

 • Opis dela z angeli, nadangeli, duhovnimi vodniki in njihov namen
 • Vse prikritosti temnih energij
 • Pomembnost zaščite in postavitev angelskega kroga
 • Priprava prostora tako energijsko kot fizično
 • Invokacije
 • Pomen vijoličnega plamena- delo z njim
 • Prepoznavanje v zemeljskem svetu angelskih energij
 • Pomoč angelov
 • Kako odpremo in s čim podpremo odpiranje intuitivnih kanalov
 • Dimenzije
 • Tukaj in sedaj
 • Kako na zemeljski nivo speljati duhovno vedenje
 • Kako biti orodje skozi katero delujejo angelska bitja
 • Kanaliziranje prednosti in pasti
 • Delo svetovalca v praksi in veliko domače naloge

 Meditacije:

 • Spoznajmo svojega angela varuha
 • Odpiranje intuicije
 • Izredno močna meditacija čiščenja karme
 • Mahatma – energija razsvetljenja
 • Invokacija za uskladitev z energijo Nadangelov
 • Zdravljenje bolečine z angeli zdravljenja
 • Rezanje vezi z Nadangelom Mihaelom

PROGRAM SOBOTA IN NEDELJA :

Praktične vaje tečaja :

 • Odpiranje angelskega portala
 • Odpiranje srčne čakre dve vaji izredno močni
 • Aktivacija angelskih kril
 • Čiščenje vseh proiseskov, ki imajo nadzor nad vašim življenjem
 • Delo z angelskimi kartami, readingi v parih, skupinsko, posamično
 • Kanaliziranje v parih , skupinsko, posamično
 • Intiutivno branje predmetov
 • Kanaliziranje skozi pisanje
 • Branje čaker
 • Vaja za odpiranje tretjega očesa dve vaji
 • Čiščenje čaker
 • Angeli in kristali
 • Zdravljenje z angeli
 • zdravljenje čaker
 • zdravilni krog
 • zdravljenje z zvokom
 • avra
 • angelska krogla
 • kanaliziranje prejšnjih življenj
 • praktičen prikaz osvojenega znanja v nedeljo popoldne

Vsak udeleženec s seboj prinese intuitivno izbrane angelske karte (ki niso angelski tarot), dva osebna predmeta neke osebe (ne vaša), pisalo, zvezek za zapiske in ogromno dobre volje.

Se vidimo na angelski zabavi. Prijave do zasedbe prostih mest.

Vsak udeleženec dobi certifikat o opravljenem tečaju in posebno angelsko darilo.

Ob prijavi je potrebno vplačilo akontacije 50€, ki vam zagotovi prosto mesto na delavnici.

 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 Koper
 • Kdaj:05.10. – 07.10.18
 • Ura: 09.00-18.00
 • Cena: 444€ (možnost plačila na 2 obroka )
 • Za vse info pišite na: darja@sofijarelaks.si

 Vodi Darja Sekulič- angelski učitelj Diane Cooper school

PRIJAVI SE

Oct
14
Sun
2018
Usui Reiki 1 stopnje @ Sofija Relaks
Oct 14 @ 10:00 am – 4:00 pm
Usui Reiki 1 stopnje @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

Usui reiki tečaj 1. stopnje

Za uglasitev – inicijacijo v 1. stopnjo Reiki-ja ni potrebno nobeno predznanje. Primerna je za vse, tako za tiste, ki z energijami še niste delali, kot za tiste, ki ste se z energijami že srečali.

Vsebina tečaja:

 • vodena meditacija
 • zgodovina Reiki-ja (kratek opis za lažje razumevanje)
 • uporaba Reiki-ja
 • simbol 1. stopnje in njegova uporaba, CHO-KU-REI
 • praktičen prikaz polaganja rok za samozdravljenje in zdravljenje z Reiki energijo
 • kako lahko fizično bolečino povežemo s čustvi oziroma vzroki zanje
 • iniciacija v 1. stopnjo Reiki-ja
 • zdravljenje na prisotni osebi (praktično med seboj)

Na tečaju prejmete gradivo v pisni obliki in certifikat za opravljeno stopnjo.

 • Datum: 14.10.2018
 • Ura: 10:00 – 17:00
 • Prispevek: 80€
 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 Koper
 • e-pošta: utrinkimirah@gmail.com

Tečaj vodi: Mirjana Kozlan Usui,Imarain KundaliniReiki mojstrica in učiteljica.

Za vse dodatne informacije lahko pišete na: utrinkimirah@gmail.com

7885883218

 

Oct
28
Sun
2018
Munay ki- devet veličastnih posvetitvenih inkovskih ritualov @ Sofija Relaks
Oct 28 @ 10:00 am – 3:00 pm
Munay ki- devet veličastnih posvetitvenih inkovskih ritualov @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

 

MUNAY KI – 9 VELIČASTNIH POSVETITVENIH INKOVSKIH RITUALOV

Munay Ki  je 9 starodavnih veličastnih Inka ritualov ali ključev, ki odklepajo vrata novega sveta kot nadgrajujejo tvoj DNK in so kode za novega, prebujenega človeka…

Munay pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč…

KO BOMO SPREMENILI LJUBEZEN DO MOČI V MOČ LJUBEZNI, BO SVET OZDRAVLJEN.

Teh 9 ritualov je bilo do nedavnega dostopnih samo visokim svečenikom, od leta 2006  pa so z blagoslovom poslednjih Inka potomcev prenešeni v svet in so na razpolago vsem.

9 obredov iniciacije oz. posvetitev te podpre pri tvojem osebnem razvoju v mojstra povezanega s samim sabo in z vso kreacijo.

Ob ritualih lahko začutiš prisotnost svetlobnih bitij…Očisti se tvoje svetlobno energijsko polje vse fizične nesnage in vseh preteklih travm.

Ko dvigneš svoje vibracije, pridejo ta svetlobna bitja k tebi in te vodijo…

9 MUNAY KI RITUALOV

 1. RITUAL ZAŠČITE VEZI IN MOČI
 • Pet energijskih vezi za zaščito, ki so prepeljane in napeljane v tvojem svetlobnem  energijskem  polju in predstavljajo zrak, ogenj, vodo in čisto svetlobo ter delujejo kot filtri in uničujejo vse negativne energije, ki pridejo z namenom, da te te energije hranijo namesto zastrupljajo in delajo bolnega.
 • prva vez med prvo in drugo čakro; Zemlja in črna
 • druga vez čez tretjo čakro; Voda in rdeča
 • tretja vez čez četro čakro; Ogenj in zlatorumena
 • četrta vez čez peto čakro; Zrak in srebrna
 • peta vez čez šesto čakro; Duh – Spirit in bela

2 . RITUAL ZDRAVITELJA

 • Povezovanje z varuhi zemlje iz preteklosti, ki prihajajo v ta čas in prostor z namenom pomagati ti pri zdravljenju. Laika vedo, da imajo veliko spiritualne podpore, ki ti je na razpolago. Ta svetlobna bitja delajo na tebi skozi meditacijo in v času spanja, da ozdravijo rane iz preteklosti, tvoje lastne in od prednikov.

3. RITUAL JASNOVIDNOSTI

 • Skozi ta ritual se posreduje vlakna svetlobe, ki se razširjajo iz tvojega zadnjega dela glave do tretjega očesa in do srčne čakre ter tako prebujajo tvojo sposobnost sprejeti in zaznati nevidni svet.

4. RITUAL HARMONIJE 

 • Tukaj sprejmeš sedem arhetipov, pralikov v svoje čakre. V prvo sprejmeš arhetip kače, jaguar gre v drugo, kolibri v tretjo in orel v četrto.
 • Trije ” arhangeli ” so posredovani v zgornje tri. Huscar Inca, Varuh spodnjega sveta in nezavednega je posredovan v peto čakro, Quetzalcoatl, Pernata kača je Varuh srednjega sveta ( tega, v katerem živiš ) in gre v šesto in  Pachakuti, Varuh višjega sveta ( tvoje nadzavedno ) je tudi Varuh časa in gre v sedmo čakro.
 • Ti arhetipi so poslani v tvoje čakre kot energijska semena. Ta semena kalijo z ognjem, zato moraš narediti številne meditacije z ognjem, da jih prebudiš in jim pomagaš rasti, nato bodo oni tebi pomagali sežgati fizično nesnago, ki se je naselila v tvojih čakrah, z namenom, da bodo lahko tvoje čakre sijale s svojo izvorno svetlobo in aktivirale mavrično telo v tebi. Ta ritual ti pomaga spustiti in pustiti svojo preteklost na način kot  kača zlevi svojo kožo.

5. RITUAL VARUHI ČASA

 • Varuhi časa so bili mojstri starodavnih kamnitih oltarjev, najdenih na svetih mestih vse na okoli, od Stonehenge do Machu Pichu. Varuhi časa so sposobni priklicati moči teh starodavnih oltarjev in prinesti ravnotežje v svet. Ta ritual je energijski prenos, ki te poveže z Laika v preteklosti.
 • V soglasju z izročilom so Varuhi časa klicali Sonce, da vzide vsako jutro in zaide vsak večer, in s tem zagotovili, da so bili ljudje v harmoniji z Materjo Zemljo in da so častili pot ženske. Varuhi časa so bile babce , ki so bile zeliščarke in curanderas zdravilke. Na splošno so bile to ženske, ki so bile dobro izobražene o ženskosti zemlje. Ta iniciacija začenja proces zdravljenja tvoje notranje ženskosti in ti pomaga stopiti onstran strahu v izkušanje miru tukaj in zdaj.

6. RITUAL  VARUHI MODROSTI

 • Legende pravijo, da je starodavna modrost prebivala v visokih gorah. Z ledom prekriti vrhovi so bili globoko spoštovani kot mesta moči od Olimpa do gore Fuji in Machu Pichu, kjer se ljudje srečajo z božanskim. Varuhi Modrosti so bili zdravitelji in zdraviteljice iz preteklosti, ki so premagali smrt in stopili izven časa. Delo Varuhov Modrosti je zaščititi zdravilna učenja in jih deliti z drugimi, ko je to primerno. Ta ritual ti pomaga stopiti izven časa in okusiti neskončnost ter je namenjen zdravljenju tvoje moškosti.

7. RITUAL  VARUHI ZEMLJE

 • Ta ritual te poveže z arhangeli, ki so varuhi naše galaksije. Varuhi Zemlje, ki oskrbujejo vse življenje na Zemlji, spadajo pod neposredno zaščito teh arhangelov in lahko prikličejo svoje moči, ko je to potrebno, z namenom, da prinesejo zdravljenje in ravnotežje v vsako situacijo. Poznani so po tem, da imajo človeško obliko in so tako veliki kot drevesa. Ritual Varuhi Zemlje ti pomaga naučiti se pot vidca in sanjati svet v bivanje.

8. RITUAL VARUHI ZVEZD ALI ČAS, KI ŠELE PRIHAJA 

 • Ta ritual te zasidra v čas po veliki spremembi, ki se je zgodila konec leta 2012. V soglasju z izročilom, ko sprejmeš ta ritual,se začne tvoje fizično telo razvijati v homo luminosa, proces staranja se upočasni in postaneš odporen na bolezni, ki so te nekoč ranile. Ko sprejmeš ta ritual, takrat pridobiš skrbništvo nad časom, ki prihaja, kot tudi od vseh prihodnjih generacij. Ko sprejmeš ta ritual ravno tako nič več nisi posledica svojih preteklih dejanj, temveč energijo začneš pridobivati iz prihodnosti in se priklopiš na to, kar šele postajaš ter se zavedaš, da lahko za svojo novo resničnost izbereš novega sebe in se v tem fizičnem telesu in tem življenju preobraziš iz homo sapiensa v homo luminusa.

9. RITUAL KREATOR

 • Ko sprejmeš to iniciacijo, v sebi prebudiš zavest Bog – Svetlobo in pridobiš skrbništvo nad vso Kreacijo, od najmanjšega zrnja peska do največjega skupka galaksij v vesolju. Ta ritual do nedavnega ni bil dosegljiv na planetu. Če tudi so bili posamezniki, ki so dosegli ta nivo iniciacije in prebudili svojo Kristus ali Buda zavest, ta ritual nikoli ni bilo mogoče prenesti iz ene osebe na drugo vse do danes oziroma do nadavnega. Medtem, ko se je prenos Duh – človek zgodil priložnostno, pa prenos človek – človek vse do leta 2006 ni bil mogoč, potem pa je bil prenesen od Inka starešin v Andih ter posredovan človeštvu kot darilo za novo resničnost.

Ko sem bila sama inicirana v MUNAY KI, se je moje življenje zelo spremenilo. Odpirala so se mi vrata skozi katera nisem niti sanjala, da bom vstopila. Inki so me poklicali tudi na potovanje v Peru – na vsa sveta mesta.

Od takrat sem v MUNAY KI inicirala mnogo ljudi. Vsi so poročali o neverjetnih spremembah, ki so se začele dogajati v njihovih življenjih.

Če začutiš klic si povabljen na seminar, ki poteka v dveh delih ob spremljavi indijanskih bobnov, pitju esenc iz Peruja ter napovedih iz indijanskih tarot kart.

 • Kdaj: 28.OKTOBER 2018
 • Ura: 10.00 do 15.00
 • Prispevek 100 eur
 • Kje: Sofija relaks ulica Talcev 14, Koper
 • Prijava : 041 341 997 Alenka Koretič ali Darja Sekulić darja@sofijarelaks.si
 • Vodi: Alenka Koretič
Nov
3
Sat
2018
Vikend meditacij- tečaj @ Sofija Relaks
Nov 3 – Nov 4 all-day
Vikend meditacij- tečaj @ Sofija Relaks | Koper | Slovenia

 

Vikend meditacij

 Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi vodili meditacije ali poglobili zanje lastnega meditiranja

Vikend, ki vam bo prinesel veliko notranjih spoznanj. Vstopili boste v lastno hiško občutkov, spominov, popredalčkanih čustev. Pobrisali boste prah, očistili notranjo energijo, se napolnili s svetlobo in končno zadihali s polnimi pljuči. Spoznali boste svojega najboljšega a hkrati naslabšega prijatelja g. Uma. Ga postavili na mesto, kamor spada in prevzeli popolno kontrolo nad vodenjem svojega življenja.

Ste pripravljeni na svobodo ?

Kako do notranjega miru?

Vprašanje, ki si ga zastavlja  večina ljudi. Živimo v tempiranem času, nenehnega hitenja, stresa, obveznosti. Kot, da drvimo iz situacije v situacijo. In že se znebimo problema, že je tu nov. Težji in bolj kompliciran kot prejšnji. A tu so še ljudje v našem vsakdanjem življenju. Nenehno prilagajanje, opravičevanje, previdnost. Nikoli konca tega začaranega labirinta.

Mar je to smisel življenja? Če imamo srečo se zavemo v kaj smo se spustili. Če se  zavestno ne  zavemo, nas pa naše telo spretno opozori s takšno  ali drugačno  bolečino. In smo tam.

V trenutku, ko vse obstane. Ko ne vemo kako naprej. Kdo smo? Kam gremo? Zakaj smo tu ?

Kaj zdaj? Vsak vhod v labirint ima svoj izhod. Vsaka težava ima svojo rešitev. Vsak tunel pripelje do svetlobnega izhoda.

Kje iščemo? Nikoli izven sebe, vedno v sebi. Vse učinkovite tehnike so izjemno enostavne. In ena izmed teh je meditacija.

Ja, vas že slišim. Jaz to ne znam. Ne morem se umiriti, moj um neprekinjeno melje, težko mi je sedeti pri miru. To ni zame. Še preden ste si dali možnost poskusiti, ste že prišli do zaključka, da tega ne zmorete. Vse se, da naučiti.

Vprašanje je samo ali si tega želite? Ste dovolj disciplinirani? Ste pripravljeni prevzgojiti sebe ?   Si želite resnično, ampak zelo zelo resnično biti srečni ?   Če ste vsaj na eno vprašanja odgovorili pritrdilno sledite spodnji povezavi. Jaz vam pokažem pot, ki vas popelje do tega kar že dolgo iščete. Verjemite od tam naprej ne boste nikoli več isti. V trenutku, ko se nehate učiti pričnete umirati!

Program tečaja:

 • Aktivacija 12-h čaker ( vaje, meditacija in potreben material za nadaljne samostojno delo)
 • Gradimo lasten notranji steber ( bloklade, čakre, neravnovesja in osebni preboji)
 • Kdo je g. Um?
 • Kako ga umirimo?
 • Osnove meditacije
 • Prizemljevanje, zaščita, povezovanje
 • Kaj je meditacija?
 • Kako in zakaj jo izvajamo?
 • Kako jo vodimo?
 • Kakšne so njene prednosti in pasti?
 • Kako držimo energijo skupine na meditaciji?
 • Kako pomagamo drugim meditirati?……………
 • Vse o meditaciji od A-Ž.
 • Izpisane meditacije
 • testi, ki vam bodo razkrili vašo realno sliko
 • in še veliko več……

A preden se predamo vodenju meditacij, bomo pogledali kaj se dogaja znotraj vsakega posameznika in odpravili potrebne blokade. Čaka nas veliko meditiranja in notranjega ozaveščanja- transformiranja.

Usposobili se boste , da lahko meditacijo samostojno izpeljete. Podane vam bodo vse potrebne informacije( priprava prostora, energij, vodenje, kako postopati v določenih situacijah, ipd…..) Dvodnevna delavnica vas bo popelja do novih spoznanj in velikih energijskih prebojev.

Meditacija in njeno vodenje ni igra, ampak velika odgovornost.

Vabljeni vsi, ki želite :

 • najti svoj notranji mir,
 • zgraditi čvrst notranji steber
 • očistiti čustvene blokade
 • delati – voditi meditacije za druge, ter s tem deliti svetlobo
 • ste sami ali v skupinah že meditirali
 • imate osnovno predznanje o višjih svetovih in energijah

Vsak udeleženec prejme skripto s spisanimi meditacijami in certifikat.

Za prigrizke, vodo, čaj in kavo je poskrbljeno. Vmes bodo krajše pavze in enourni odmor za kosilo v lastni režiji.

Prispevek za vikend tečaj: 322 €

 • Ura: sobota 10.00-18.00
 •        nedelja  08.00-16.00

Kdaj: 03.11.-04.011.18

Vodi: Darja Sekulič